Personvern

Hjem
>
Personvern​

Personvern Saleswave

Dette er personvernerklæringen til Saleswave AS (org.nr.: 929 449 517) gir deg informasjon om hvordan og hvorfor Saleswave samler inn og bruker personopplysninger. Personopplysninger følger gjeldende lovverk i Norge.

1. Behandlingsansvarlig

Saleswave AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for behandlingen som forekommer av
dine personopplysninger.

2. Innsamling av informasjon
  • Informasjon fra kontaktskjemaene under «våre tjenester», «kontakt oss» og «Jobb hos oss».
  • Informasjon fra vedlagt CV, søknad, bilde eller annen frivillige vedlagt vedlegg.
  • Innsamling av data fra besøkende på nettsiden for statistisk formål. Eksempelvis lokasjonsdata og trafikkdata.
  • E-post korrespondanse lagres når vi blir kontaktet. Vi anbefaler å ikke sende sensitiv

   informasjon over e-post. Slik informasjon vil bli slettet fra vår e-post.

3. Formål

Saleswave AS sine formål og rettslige grunnlag for behandling av personopplysninger erfølgende:

  • Saleswave AS behandler personopplysninger i forbindelse med å utføre kontrakter for kunder eller leverandører. Vi behandler navn, telefonnummer og e-postadresse. Vårt rettslige grunnlag er i kontrakten og vår plikt og interesse i å oppfylle den forpliktelsen.
  • Under rekruttering benyttes personopplysninger som CV, attester, referanser, bilde, navn, e-postadresse, telefonnummer, vitnemål og eventuell annen informasjon som frivillig gis eller vedlegges til å vurdere kandidatens kvalifikasjoner i forbindelse med søkt stilling eller fremtidige rekrutteringsoppdrag. Det rettslige grunnlaget er innsenders samtykke. Personopplysninger hentes fra rekrutteringsbyrå om dette er brukt i prosessen.
  • Personopplysninger behandles for å besvare henvendelser fra kontaktskjemaer på nettsiden til Saleswave AS. Det rettslige grunnlaget er vår berettige interesse i å besvare og hjelpe potensielle kunder, ansatte eller forbrukere. Opplysninger som behandles lik som under rekrutteringsprosessen.
  • Saleswave AS behandler personopplysninger på vår nettside, som IP-adresse og lokasjonsdata. Vårt rettslige grunnlag er for å tilpasse og opprettholde nettsiden etter forbukeren. 
4. Tredjeparter

Personopplysninger om deg vil kunne bli presentert for samarbeidspartnere, leverandører og kunder av Saleswave AS, der behandlingsansvarlig er forpliktet til å gjøre dette av lovpålagte krav eller det er annet lovlig grunnlag for dette.

5. Dine rettigheter

Som forbruker har du rett til å kreve innsyn og sletting av personopplysninger og informasjon. Saleswave AS besvarer henvendelsen kostnadsfritt innen 30 dager etter gjeldende lovverk. Ønsker du å vite hvilken personinformasjon vi har lagret på deg, så send e-post til kontakt@saleswave.no. 

6. Endring i personvernerklæringen

Saleswave AS forbeholder seg retten til å oppdatere og endre personvernerklæringen. Endringene er gjeldende fra endringene ble oppdatert. Se under for siste oppdatering: Siste oppdatering: 24.08.2022